ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Άρης, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Παναθηναϊκός - Άρης, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι αυτό που ξεχωρίζει από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Στις 12 ή 13 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ η αναμέτρηση. Εντός έδρας αποστολή για τον Φάρο Κερατσινίου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/10) έγιναν γνωστά τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Κι αυτό γιατί η κληρωτίδα έφερε τον Παναθηναϊκό στον δρόμο του Άρη, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 12 ή 13 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φάρου Κερατσινίου στον έτερο ημιτελικό, και παράλληλα να μην έχει την ίδια κατάληξη με τις άλλες τέσσερις ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Κολοσσός, Λαύριο, Τρίκαλα και Κηφισιά) που βρέθηκαν έως τώρα στον δρόμο της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη.

Θυμίζουμε πως μιλάμε για μονές αναμετρήσεις, με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί δύο μήνες αργότερα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παναθηναϊκός - Άρης

Φάρος Κερατσινίου - ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Ευκαιρία να πάμε στον τελικό"

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Φάρο Κερατσινίου.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου η οποία "φέρνει" τον ΠΑΟΚ αντίπαλο με τον Φάρο (θα είναι γηπεδούχος) μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος εκπροσώπησε την ασπρόμαυρη ΚΑΕ στην διαδικασία της κλήρωσης. " Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που υπάρχουν εκπλήξεις. Είναι καλή ευκαιρία για εμάς μετά από τόσα χρόνια να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε έναν τίτλο".

Για το αν αλλάζει ο σχεδιασμός της ομάδας δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να παίξει στον τελικό: " Οχι. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε τον σχεδιασμό με βάση τις αγωνιστικές ανάγκες. Ο σχεδιασμός γίνεται όμως με βάση τις οικονομικές δυνατότητες και αυτές είναι συγκεκριμένες για εμάς".

Πολέμης: "Αντάξιοι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα"

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Πολέμης δήλωσε: " Παίζουμε με μια παραδοσιακή ομάδα της Α1 όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ δύσκολο το παιχνίδι αυτό για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι σε μια τόσο ιστορική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε το παιχνίδι όσο μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ