ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριστικό: Με 40 προσκλήσεις και μαθητές ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, έγινε το πρωί της Δευτέρας (28/1) η πρώτη σύσκεψη στο Ηράκλειο Κρήτης. Μόνο με μαθητές στις εξέδρες, όπως είχε αποφασιστεί από την ΕΟΚ.

Βρισκόμαστε τρεις εβδομάδες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2019, οι ημιτελικοί γίνονται στις 12 και 13 Φεβρουαρίου (Κύμη - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός), ωστόσο το πρωί της Δευτέρας (28/1) έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης η πρώτη σύσκεψη για τον μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια. Οι κ.κ. Σταυρόπουλος - Καρβουντζής εκπροσώπησαν τους ερυθρόλευκους και τους πράσινους αντίστοιχα, ο κ. Καρακούσης τον ΠΑΟΚ, ενώ επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΕΟΚ να παρακολουθήσουν το ματς μόνο μαθητές γυμνασίων και δημοτικών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, η πρώτη σύσκεψη ενόψει του τελικού Κυπέλλου, με την συμμετοχή εκπροσώπων και από τις 4 ομάδες που είναι στα ημιτελικά. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο κ.Αριστοτέλης Καρακούσης. Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΕΟΚ (που ανακοινώθηκε στις 4/1/2019), ότι ο τελικός της 17ης Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί μόνο παρουσία μαθητών γυμνασίων και δημοτικών σχολίων από την Κρήτη. Στις ομάδες αναμένεται να δοθούν μόνο 40 προσκλήσεις (από τις 30 που είχαν πέρσι). Για την επισημοποίηση όλων των παραπάνω, απομένει η ανακοίνωση της ΕΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ