ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: "Πάντα θέλουμε το Κύπελλο"

Ομπράντοβιτς: "Πάντα θέλουμε το Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους, αναφέρθηκε στον καυγά Βουγιούκα -Ο' Μπράιαντ και ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός πάντα στοχεύει στο Κύπελλο

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στο γεγονός ότι η Καβάλα αγωνίστηκε με 9 παίκτες, ενώ δεν μπορούσε να μην συγχαρεί τους παίκτες του για το βελτιωμένο πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός (90-51).

Ο Σέρβος προπονητής σχολίασε πως το Κύπελλο είναι κάθε χρόνο μέσα στους στόχους της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην άτυχη στιγμή ανάμεσα σε Ο' Μπράιαντ και Βουγιούκα.

"Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι απόψε και το πως έπαιξαν", τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συέχισε:

"Για την Καβάλα ήταν δύσκολη κατάσταση να παίξει μέσα σε δύο μέρες και με μόλις εννέα παίκτες. Δύσκολη ήταν και η κατάσταση που δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα με τους δύο παίκτες (σ.σ. εννοούσε τον τσακωμό Βουγιούκα και Ο'Μπράιαντ). Θα παίξουμε σε έναν ακόμα τελικό που είναι πάντα και κάθε χρόνο μέσα στους στόχους μας".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών αλλά και στο γεγονός ότι η Καβάλα δεν μπορούσε να αντισταθεί μέσα σε τρεις μέρες κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Είναι δύσκολο να διαχειριστούμε δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες. Είχαμε κάποια προβλήματα που προέκυψαν με τον Πάσαλιτς και τον Καραθανάση. Είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ και δεν αντισταθήκαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο επίπεδο του και μας αντιμετώπισε πολύ σοβαρά. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία που μας ανταπέδωσε.

Έτσι θα έπρεπε να είναι γενικά και οι ομάδες να βοηθάνε η μία την άλλη. Δέχθηκε να κάνει το ματς από Κυριακή, Παρασκευή, μας έδωσε την κεντρική σάλα, τα βάρη του. Άψογη φιλοξενία. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ