ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα δείχνουν ΟΑΚΑ για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Όλα δείχνουν ΟΑΚΑ για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παναθηναϊκός και Άρης προετοιμάζονται σιγά σιγά για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε ποια είναι τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει.

Ακούστηκε η Θεσσαλονίκη, ακούστηκε το Ηράκλειο, ακούστηκε και η Ξάνθη. Η Λάρισα έδειχνε μέχρι πριν από μερικές μέρες να παίζει δυνατά για την διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως από το πρωί της Τρίτης (31/1) όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Βλέπετε, η Αστυνομία ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο κλειστό της θεσσαλικής πρωτεύουσας, μόνο που η ενημέρωση ήταν προφορική. Τι σημαίνει αυτό; Πως στην ΕΟΚ περιμένουν αυτή τη στιγμή το επίσημο έγγραφο, ώστε να δουν στη συνέχεια το επόμενο βήμα.

Όλα πλέον δείχνουν πως το ΟΑΚΑ, το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της χώρας, θα φιλοξενήσει τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Εκτός και αν στην πορεία προκύψει κάτι που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Τέλος, η μέρα του Τελικού ενδέχεται να αλλάξει από τις 19 στις 18 Φεβρουαρίου, καθώς στις 19 (στις 19:30) θα διεξαχθεί στο ποδοσφαιρικό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Superleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ