ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη Λευκάδας - Ολυμπιακός: Ο Παντελάκης θα ήθελε τις πρώην και ο Δουβίτσας την Παυλοπούλου

Νίκη Λευκάδας - Ολυμπιακός: Ο Παντελάκης θα ήθελε τις πρώην και ο Δουβίτσας την Παυλοπούλου

O Ολυμπιακός και Νίκη Λευκάδας θα κοντραριστούν στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών (24/3, 15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και οι προπονητές των ομάδων, Γιώργος Παντελάκης και Νίκος Δουβίτσας πρωταγωνίστησαν σε ένα όμορφο video.

Ο Ολυμπιακός και η Νίκη Λευκάδας το μεσημέρι της Κυριακής (24/3, 15:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα κοντραριστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι Γιώργος Παντελάκης και Νίκος Δουβίτσας έκαναν το... τζάμπολ της αναμέτρησης, καθώς είχαν μία ιδιαίτερη "μονομαχία" μπροστά από την κάμερα της ΕΟΚ. Οι προπονητές του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας μίλησαν για την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα αποκάλυψαν ποιες παίκτριες από την αντίπαλη ομάδα θα ήθελαν να έχουν στη δική τους.

"Το αήττητο σερί για μένα δεν έχει μετρήσει ποτέ. Το κύπελλο είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Είναι ένα μονό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν έχει καμιά σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει μέσα στη σεζόν για το πρωτάθλημα με τη Νίκη Λευκάδας. Στις τελικούς η πίεση και το άγχος είναι διαφορετικά από το πρωτάθλημα. Οπότε εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε, να έχουμε την προσοχή μας για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος ρωτήθηκε επίσης για τις παίκτριες της Νίκης Λευκάδας που θα ήθελε να έχει στην ομάδα του:

"Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί έχω δύο αγαπημένες μου παίκτριες στη Νίκη Λευκάδας, την Πελαγία Παπαμιχαήλ και την Ανθή Μπαλτά. Είναι δυο αθλήτριες που ξέρω πολύ καλά και αγαπώ και αυτές θα ήθελα".

Ο Νίκος Δουβίτσας αρχικά ανέφερε πως " σε έναν τελικό κάθε ομάδα θα ήθελε μια νίκη για να κατακτήσει το κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι αήττητη για πολύ καιρό. Εκτός από εξαιρετικές παίκτριες έχει και πολύ καλό προπονητικό τιμ… Είναι ένας τελικός κυπέλλου, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και θα δούμε αύριο"

Επίσης, ήταν ξεκάθαρος για την παίκτρια του Ολυμπιακού που θα ήθελε να έχει υπό τις οδηγίες του: "Θα επέλεγα την Πηνελόπη Παυλοπούλου, είναι ένα εξαιρετικό πόιντ γκαρντ και μια σοβαρή αθλήτρια που με έχει εντυπωσιάσει".

Η πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού, Αγγελική Νικολοπούλου από την πλευρά της τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς για φέτος, το Κύπελλο. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Νίκη Λευκάδας είναι μια καλή ομάδα και τη σεβόμαστε. Εμείς, ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να πάρουμε το τρόπαιο".

Η Ανθή Μπαλτά από την πλευρά της Νίκης Λευκάδας, ανέφερε: "Είναι μεγάλη τιμή για την Νίκη Λευκάδας που θα αγωνιστεί στον τελικό του Final Four. Το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος, καθώς θεωρώ ότι είμαστε μια πετυχημένη ομάδα. Πάμε να ευχαριστηθούμε και να χαρούμε τον αγώνα".

Το πρόγραμμα της Κυριακής (24/3):

Μικρός τελικός

Δάφνη Αγίου Δημητρίου - Παναθηναϊκός 12:00

Τελικός

Νίκη Λευκάδας – Ολυμπιακός 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ