ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουλμέτης: "Στο τέλος ήμουν δακρυσμένος"

AVANT PREMIERE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ "1968" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
AVANT PREMIERE ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ "1968" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπουλμέτης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την ιστορική στιγμή της ΑΕΚ και τα... δάκρυα χαράς των τελευταίων λεπτών.

Μεταξύ αυτών που καμάρωσαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ ήταν κι ο σκηνοθέτης του "1968". Ο Τάσος Μπουλμέτης έζησε... από την πρώτη σειρά των κερκίδων την αγωνία του τελικού με τον Ολυμπιακό, πανηγυρίζοντας μετά το φινάλε του αγώνα παρέα με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τους παίκτες της Ένωσης την κατάκτηση του τροπαίου.

Όπως παραδέχθηκε μάλιστα στην κάμερα της ΕΡΤ: " Η αγωνία και η ένταση ήταν πολύ μεγάλη, το αποτέλεσμα ήταν πολύ δίκαιο. Η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλύτερη από τον Ολυμπιακό. Έχει φτιάξει μια πολύ γερή ομάδα. Πραγματικά, κάποια στιγμή συγκινήθηκα. Τα τελευταία τρία λεπτά ήμουν δακρυσμένος".

Επίσης, είχε να προσθέσει πως " είναι από αυτά που λένε ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να έρθουν τα πράγματα, όπως τα έχει οραματιστεί ο Μάκης Αγγελόπουλος. Έχουμε κι άλλα μπροστά μας. Εγώ θέλω να πω στον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο, να στηρίζει την ομάδα και να δουν την ταινία. Παρατηρώ ότι οι ΑΕΚτζήδες δεν πηγαίνουν τόσο να δουν την ταινία, όσο οι κουλτουριάρηδες", ενώ κατέληξε λέγοντας ότι " φανταστείτε ότι πριν από τρία χρόνια, η ΑΕΚ έπαιζε σε αυλές σχολείων και τώρα πήρε το Κύπελλο Ελλάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ