ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίσσας: "Να επιστρέψουμε δυνατοί στον βασικό μας στόχο"

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Κώστα Μίσσα να στέκεται στην ανάγκη για ξεκούραση πριν οι "ερυθρόλευκες" παλέψουν για τους μεγάλους στόχους που διεκδικούν φέτος.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο των Εσπερίδων στον δρόμο για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Κώστα Μίσσα να εξηγεί μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό της Καλλιθέας:

" Τελείωσε και αυτό το παιχνίδι, έχοντας βέβαια και δύσκολες συνθήκες εδώ, αφού παίζαμε σε ένα πολύ παγωμένο γήπεδο. Τώρα μπαίνουμε στην περίοδο που θα έχουμε μερικές ημέρες ξεκούρασης, ώστε να ξαναγεμίσουμε μπαταρίες και να επιστρέψουμε δυνατοί στον βασικό μας στόχο. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος για όλον τον κόσμο. Με υπομονή πάνω από όλα και για όλους τους Έλληνες, μικρούς και μεγάλους, τα πράγματα να είναι καλύτερα στο 2018".

Από μέρους της, η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε ότι " κλείσαμε για γιορτές θεωρώ με έναν πολύ πετυχημένο τρόπο. Οι Εσπερίδες είναι μία πολύ καλή ομάδα που προσπάθησε να δείξει έναν καλό εαυτό στο παρκέ, όπως και εμείς. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε για λίγο. Τα κεφάλια μέσα από βδομάδα γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Τζιρόνα. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ