ΜΠΑΣΚΕΤ

Με απουσίες κόντρα στην Κύμη ο ΓΣΛ Φάρος

Με απουσίες κόντρα στην Κύμη ο ΓΣΛ Φάρος
FACEBOOK/ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ

Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΓΣΛ Φάρος στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Οι νεοφώτιστοι στη Stoiximan.gr Basket League υποδέχονται την Κύμη για το Κύπελλο Ελλάδας (23/09, 17:00).

Ο ΓΣΛ Φάρος είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, ωστόσο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει αρκετά προβλήματα απουσιών. Πέρα από το γνωστό του Κένι Χολ, ο οποίος θα μείνει στα… πιτς για αρκετό καιρό, από το παιχνίδι με την Κύμη για το Κύπελλο (23/09, 17:00) θα απουσιάσουν ακόμα οι Πέτι Πέρι και Γιώργος Διαμαντάκος.

Ακόμα, δεν θα αγωνιστεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γκάρι Φορμπς, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Με απουσίες στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου.

Πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρο, σήμερα Σάββατο (23/9/2017) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, όπου υποδέχεται τον ΓΣ Κύμης στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα απουσιών για τον προπονητή μας Θανάση Σκουρτόπουλο, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες, Πέρυ Πέτι, Γιώργος Δαμαντάκος, Κένι Χολ, αλλά και ο Γκάρι Φορμπς που έρχεται στην Ελλάδα την Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ