ΜΠΑΣΚΕΤ

Με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και σχολεία ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ

Με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και σχολεία ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ

Η αστυνομική εισηγήθηκε και τελικά αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ στα "Δυο Αοράκια" του Ηρακλείου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και σχολεία.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ στα "Δυο Αοράκια" του Ηρακλείου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ (17/2) και η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου αποφάσισε να δώσει σε κάθε ομάδα από 30 προσκλήσεις, ενώ τα εισιτήρια θα μοιραστούν σε σχολεία. Επομένως, ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων.

Θυμίζουμε ότι στις 4 Ιανουαρίου, ο Παντελής Βλαχόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" στονSport24 Radio 103.3 ότι η ομοσπονδία φοβάται πολύ τη συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων στο κλειστό.

Ειδικά, μετά απ' όσα όσα έγιναν πέρυσι στο Αλεξάνδρειο, στον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη, οι άνθρωποι της ΕΟΚ δεν ήθελαν να ρισκάρουν ενδεχόμενα νέα επεισόδια και γι' αυτό θα έκαναν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να... ξεφύγει η κατάσταση. Η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, εισηγήθηκε - κάτι που έγινε δεκτό - ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ να μοιραστούν 60 προσκλήσεις και τα εισιτήρια να δοθούν σε σχολεία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: " Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ και των δύο φιναλίστ του θεσμού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Συναποφασίστηκε στον τελικό στις εξέδρες να βρίσκονται μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών της περιοχής. Στα δύο σωματεία θα δοθούν από 30 προσκλήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (17.15)".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της, Κώστα Ζαχαρόπουλο, ενώ όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι, η πολιτική που ακολουθούν οι "ερυθρόλευκοι" δεν άλλαξε. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εδώ και καιρό απέχει από οτιδήποτε έχει σχέση με την ΕΟΚ και αυτό έπραξε και στη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, καθώς στον Πειραιά θεωρούν πως οι θέσεις και οι προτάσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψιν από την Ομοσπονδία. Ο Κώστας Ζαχαρόπουλος κατά την διάρκεια της διαδικασίας δεν πήρε θέση, δεν έκανε κάποια πρόταση και βρέθηκε εκεί, ώστε να ακούσει και να μάθει για λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει επίσημη θέση για όσα αποφασίστηκαν, αλλά στην "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι. Η απόφαση δεν άρεσε στους "κιτρινόμαυρους", καθώς είναι ο πρώτος τελικός που θα δώσει η ομάδα τους έπειτα από 16 χρόνια και η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ είναι πιθανό να τοποθετηθεί κι επίσημα εκδίδοντας ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ