ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρκόπουλος: "Η τηλεόραση έδειξε βήματα"

Μαρκόπουλος: "Η τηλεόραση έδειξε βήματα"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε το παράπονό του σε ό,τι αφορά την φάση του Μανώλη Παπαμακάριου ο οποίος στα 37'' πριν το τέλος κέρδισε φάουλ και έκανε το 65-62 με τρεις βολές. Τι είπε ο Γιώργος Δέδας

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Φάρο, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. O έμπειρος κόουτς είπε: " Συγχαρητήρια στον Φάρο. Δεν παίξαμε καλά, όπως θα έπρεπε να παίξουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους".

Για το τι έφτιαξε για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: " Δεν παίξαμε καλά. ο Φάρος έπαιξε καλά".

Για το φάουλ που δόθηκε υπέρ του Παπαμακάριου στα 37'' πριν το τέλος με αποτέλεσμα ο τελευταίος με τρεις βολές να κάνει το 65-62: " Η τηλεόραση έδειξε βήματα, φάνηκε ότι ο παίκτης περπάτησε. Τώρα πώς τις είδε τις τρεις βολές όταν ο παίκτης ήταν κάτω, δεν ξέρω".

Για το αν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ για πρόκριση:
"Σίγουρα. Ήταν ένας από τους στόχους του ΠΑΟΚ που χάθηκε".

Δέδας: "Η χρονιά είναι ακόμη στη μέση"

Ο Γιώργος Δέδας είπε:

" Η προσέγγιση του ματς ήταν άκρως επαγγελματική. Ξέραμε πως ο Φάρος θα έχει κίνητρο. Όσο δεν επιβάλαμε τον ρυθμό μας, είχαμε άγχος και πρόβλημα. Για την φάση στο τέλος (σ.σ. του Παπαμακάριου) που λένε όλοι πως δεν ήταν φάουλ, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη από εκεί που ήμουν αν δεν το δω. Έχουμε ασφυκτικό πρόγραμμα στο εξής. Χάθηκε ένας στόχος. Συνεχίζουμε...

Η χρονιά είναι ακόμη στη μέση. Είναι κρίμα αφού δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία που είχαμε (σε εκείνο το σημείο ο Μαρκόπουλος παρενέβη και είπε σε εκπρόσωπο του Τύπου "δεν είχαν κίνητρο οι παίκτες μου; Τα στατιστικά λένε 5/27 τρίποντα. Δεν προσπάθησαν στην άμυνα;").

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ