ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάλτση: "Με την βοήθεια του Μαρινάκη μπορούμε να ονειρευόμαστε"

Μάλτση: "Με την βοήθεια του Μαρινάκη μπορούμε να ονειρευόμαστε"
EUROKINISSI

Η Εβίνα Μάλτση αφιέρωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών και η Εβίνα Μάλτση αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στον Βαγγέλη Μαρινάκη ακολουθώντας τα... χνάρια του Κώστα Μίσσα.

"Σημαίνει πολλά για μένα ο τίτλος. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Θέλουμε να βοηθήσουμε το ελληνικό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και εμείς είμαστε εδώ. Στο επίπεδο που παίζουμε και σίγουρα ο σύλλογος θέλουμε τρόπαια. Η χημεία είναι αποτέλεσμα δουλειάς και το βγάζουμε στο γήπεδο. Είμαστε αρκετά εγωίστριες και δεν θέλουμε να μας αμφισβητεί κανείς. Φέτος κάναμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κάναμε την αρχή μιας ευρωπαϊκής πορείας και κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αφιερώνουμε το Κύπελλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη που μας βοηθά και μπορούμε να ονειρευόμαστε", είπε η Εβίνα Μάλτση.

Η Στέλλα Καλτσίδου από την πλευρά της ανέφερε: " Ξέραμε πως έπρεπε να μπούμε πολύ συγκεντρωμένα γιατί ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη μάς δυσκόλεψε. Τα καταφέραμε. Νομίζω πως η χημεία μας είναι πολύ καλή και βελτιώνεται συνέχεια. Το να κατακτάς έναν τίτλο δίνει κίνητρο από μόνο του. Όσους τίτλους κι αν κατακτά ένας αθλητής δεν χορταίνει. Είμαστε πολύ χαρούμενες, θα το πανηγυρίσουμε και θα πάμε μετά για τον επόμενο στόχο. Το επόμενο βήμα είναι το πρωτάθλημα, για να τελειώσουμε με νταμπλ. Να τελειώσουμε με τους δύο τίτλους και υγεία τη σεζόν και θα δούμε για την επόμενη χρονιά".

Η Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία πλέον έχει 11 συμμετοχές σε τελικό κι έμεινε μόνη της στην 1η θέση της σχετικής λίστα, είπε; "Ήμασταν το φαβορί, το αποδείξαμε. Παίξαμε δύο πολύ καλά παιχνίδια, ήμασταν συγκεντρωμένες και δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο ούτε να το σκεφτεί. Όταν τρεις σερί χρονιές μια ομάδα παίρνει τίτλους δεν είναι τίποτα τυχαίο. Χτίζεται μια αυτοκρατορία στην Ελλάδα, αλλά θέλουμε πολύ όλοι να πάμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Βλέπω τα κορίτσια αυτά περισσότερο από την οικογένειά μου εδώ και 15 χρόνια, έχουμε τρομερή χημεία".

H MVP του τελικού, Ιβόν Άντερσον τόνισε: "Θέλαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, γιατί ξέρουμε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά, γιατί αν δεν παίξεις σοβαρά και με πάθος κάποιος θα σε κερδίσει. Τώρα πάμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ