ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του τελικού

LIVE Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του τελικού
EUROKINISSI

Παρακολουθήστε μέσω LIVE Streaming την συνέντευξη Τύπου των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Ντράγκαν Σάκοτα, Βασίλη Σπανούλη και Ντούσαν Σάκοτα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17/2, 17:15).

Παρακολουθήστε "ζωντανά" με ήχο και εικόνα την συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (17/2, 17:15), στην οποία το "παρών" δίνουν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά των "ερυθρόλευκων" και οι Ντράγκαν και Ντούσαν Σάκοτα από εκείνη των "κιτρινόμαυρων".

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμα αν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου

Ο διευθυντής του Sport24radio 103,3 Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε ότι υπάρχει θέμα με τη συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ο Τάκης Τσαγκρώνης δεν πήρε ξεκάθαρη θέση στη συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα "Δύο Αοράκια".

" Δεν ξέρουμε σίγουρα, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε 100% αν μπορεί να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος", είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ και συμπλήρωσε: "Εξετάζουμε το θέμα. Η αρχική μας σκέψη είναι ότι θα εφαρμοστεί ό,τι λέει ο κανονισμός. Αμεσα θα ενημερωθούν οι ομάδες και κυρίως η άμεσα ενδιαφερόμενη, που είναι η ΑΕΚ. Για να ξέρουν και να πράξουν αναλόγως. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά".

Θυμίζουμε πως ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" είχε πει πως ο παίκτης της ΑΕΚ δεν μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό επειδή είχε ήδη παίξει με τον Αρη σε προημιτελικά και ημιτελικά. "Το Κύπελλο διεξάγεται βάσει της δικής του προκήρυξης και όχι βάσει εκείνης του ΕΣΑΚΕ και σε αυτήν αναφέρεται πως ένας παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές ομάδες και πως αν αυτό συμβεί υπάρχει δικαίωμα ένστασης πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης", είχε εξηγήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ