ΜΠΑΣΚΕΤ

Live εκπομπή για το derby των αιωνίων

Live εκπομπή για το derby των αιωνίων

Παρακολουθείστε αύριο (13/2, 19:30) τη LIVE εκπομπή του Sport24.gr για την αιώνια μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Θα ακολουθήσει και Post Game. Παρουσιάζει ο Παντελής Βλαχόπουλος.

Το Sport24.gr σάς βάζει στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αύριο (13/2), στις 19:30, μισή ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ, παρακολουθείστε τη LIVE εκπομπή στο κανάλι μας στο YouTube από το "House Twenty Four", με παρουσιαστή τον διευθυντή του σάιτ, Παντελή Βλαχόπουλο. Θα ακολουθήσει και Post Game μετά το φινάλε του αγώνα.

Σχολιάζει το ματς η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, ένας άνθρωπος που έχει φάει με το... κουτάλι τα παιχνίδια των δυο ομάδων ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο παλαίμαχος πλέι μέικερ του τριφυλλιού, Γιώργος Καλαϊτζής, ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και προπονητής μπάσκετ, Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος.

Το Sport24.gr από νωρίς θα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από την αιώνια μάχη ανάμεσα σε πράσινους και ερυθρόλευκους. Το LIVE του αγώνα θα ξεκινήσει δυο ώρες πριν, με τις αφίξεις των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τα γύρω-γύρω που δεν δείχνουν οι κάμερες και φυσικά όλα τα τελευταία νέα για τους δυο μονομάχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ