ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Πράξη πέμπτη

Κύπελλο Ελλάδας: Πράξη πέμπτη

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε ποιο ρεκόρ μπορούν να ισοφαρίσουν ο Ιωνικός και η Καβάλα σε περίπτωση πρόκρισης.

Με τέσσερις αγώνες θα συνεχιστεί σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας. Σε Πάτρα, Νίκαια, Καβάλα και Χολαργό θα διεξαχθούν το απόγευμα οι αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, μέσα από τις οποίες θα μειωθούν σε 10 οι ομάδες που θα απομείνουν όρθιες στη διοργάνωση.

Στην Πάτρα θα γίνει ο μοναδικός αγώνας μεταξύ ομάδων της Stoiximan.gr Basket League (Προμηθέας-Λαύριο) και στο “Αντώνης Τρίτσης” ο Χολαργός θα αντιμετωπίσει τον ΓΣΛ-Φάρο (μία ώρα αργότερα, στις 18:00). Ωστόσο οι αναμετρήσεις που αναμένεται να συγκεντρώσουν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα θα διεξαχθούν στη Νίκαια και στην Καβάλα.

Εκεί θα αγωνιστούν οι... σταχτοπούτες της φετινής διοργάνωσης, ο Ιωνικός Νίκαιας και η Καβάλα, με τον πρώτο να περιμένει τον Ηρακλή και τη δεύτερη να φιλοξενεί τον Κολοσσό. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των Ιωνικού ή Καβάλας προκριθεί (ή και οι δύο), τότε θα ισοφαρίσει αυτομάτως το ρεκόρ νικών από ομάδα της Β' Εθνικής σε μία διοργάνωση (5), το οποίο ανήκει στον Ιωνικό Λαμίας από τη σεζόν 2005-06.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης:

Δ. Τόφαλος (17:00) Προμηθέας-Λαύριο (Δεσλής, Παγώνης, Καλογερόπουλος Λ.)

ΔΑΚ Νίκαιας (17:00) Ιωνικός Νίκαιας-Ηρακλής (Παναγιώτου, Βαρδάλος, Δαρλαμήτσος)

"Αλ. Δημόγλου" (17:00) Καβάλα-Κολοσσός (Συμεωνίδης, Ταρενίδης Στ., Ευφραιμίδης)

"Αντ. Τρίτσης" (18:00) Χολαργός-ΓΣΛ Φάρος (Κατραχούρας, Μάλαμας, Παπαγερίδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ