ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας: Η πρεμιέρα της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού

Κύπελλο Ελλάδας: Η πρεμιέρα της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού
eurokinissi EUROKINISSI

Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού θα κάνει την πρεμιέρα της σήμερα (21/9, 17:00), καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Λαγκαδά για την 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διαδρομή της νεοσύστατης αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού αρχίζει σήμερα από τον Λαγκαδά. Εκεί όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της βραχύβιας ιστορίας τους για την 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή (21/9, 17:00), ομάδα του βόρειου ομίλου της Β' Εθνικής.

Ο αγώνας αυτός θα αποτελέσει παράλληλα και το πρώτο, ουσιαστικά, τεστ για την β' ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει του πρωταθλήματος της Α2, το οποίο θα αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου. Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη θα αρχίσει την πορεία της από το βοηθητικό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (την έδρα της σε όλη τη χρονιά) με αντίπαλο τον Τρίτωνα.

Θυμίζουμε ότι η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού αποτελείται ως επί το πλείστον από παίκτες 17-19 ετών, τους Αρσενόπουλο, Ποκουσέβσκι, Κολοβέρο, Νικολαΐδη, Τσουμάνη, Ζευγαρά, Μωραΐτη, Τσάμη, συν τους επαγγελματίες Τζόλο, Νοέα, Χρηστίδη, Πετρόπουλο.

* Οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πουρσανίδης Κ., Λουλουδιάδης, Αγραφιώτης Ιωάν..

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ