ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ανδρών: Την Δευτέρα (10/12) η κλήρωση των ημιτελικών

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα (10/12) θα διεξαχθεί στα γραφεία της η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ανδρών, όπου έχουν προκριθεί Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Κύμη.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για το Κύπελλο Ανδρών. Την Δευτέρα (10/12) η ΕΟΚ θα πραγματοποιήσει στα γραφεία της την κλήρωση των ημιτελικών της διοργάνωσης, στους οποίους έχουν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η Κύμη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ημιτελικοί - που θα είναι μονοί - θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί, όπως και πέρυσι, στο γήπεδο "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 13.00 στα γραφεία της ΕΟΚ (Κηφισίας 37, Μαρούσι, ΟΑΚΑ).

Στους ημιτελικούς, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου, έχουν προκριθεί η Κύμη, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ. Ο τελικός θα διεξαθχεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Νέο Κλειστό Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ