Κύπελλο Ανδρών: Οι τέσσερις ομάδες ζητούν εισιτήρια για τον τελικό

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης ότι μαζί με τον Προμηθέα, το Περιστέρι και τον Διαγόρα συνυπέγραψαν επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΚ, ζητώντας να έχουν εισιτήρια και προσκλήσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών.

Η ΑΕΚ, ο Προμηθέας, το Περιστέρι και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων συνυπέγραψαν επιστολή που εστάλη στην ΕΟΚ και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρα Αυγενάκη, ζητώντας εισιτήρια και προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου Ανδρών.

Με την ΕΟΚ να έχει αποφασίσει ο τελικός της 16ης Φεβρουαρίου στα "2 Αοράκια" της Κρήτης να διεξαχθεί παρουσιά παιδιών στις εξέδρες, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τις τρεις άλλες ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης προκειμένου να καταθέσουν το σχετικό αίτημα.

Συγκεκριμένα, οι 4 ημιφιναλίστ ζητούν να τους χορηγηθούν 500 εισιτήρια και 100 προσκλήσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Ξεκαθαρίζουν δε, ότι επιθυμούν και αυτοί να γίνει ο τελικός παρουσία παιδιών, τα οποία και θα αποτελούν την πλειοψηφία των θεατών.

Υπενθυμίζεται ότι οι ημιτελικοί του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένοι για τις 12 Φεβρουαρίου και τα ζευγάρια είναι τα εξής:

Προμηθέας - Περιστέρι

Διαγόρας Δρυοπιδέων - ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι έλαβε πρωτοβουλία για τη σύνταξη κοινής επιστολής μεταξύ των ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος 2020, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και διεξαγωγής του Τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημιφιναλίστ προσυπέγραψαν και αιτούνται τη χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για κάθε Ομάδα, πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ BC και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του Ηρακλείου. Η επιστολή εστάλη προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΑΕΚ BC με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στοχεύει σταθερά στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, πάντα κινούμενη εντός πλαισίου και κανόνων, που το διέπουν, αναζητώντας συνθέσεις και συνεργασίες, δίχως αποκλεισμούς και βερμπαλισμούς.

Ο "Τελικός Κυπέλλου" συνιστά πανταχόθεν γιορτή για τον αθλητισμό και σ΄αυτή τη γιορτή δικαιούνται να συμμετέχουν όσο περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Πρόδηλο, ότι η ΑΕΚ BC πρωτοπόρος σε αντίστοιχες δράσεις, με κινήσεις-θεσμό στο γήπεδό της (πχ Παιδική Εξέδρα), τάσσεται σταθερά και υπέρ της συμμετοχής των μαθητών της περιοχής, οι οποίοι (θα) παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της "ανθρωπογεωγραφίας" του Κλειστού των Δύο Αορακίων.

Η ΑΕΚ BC χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση των ημιφιναλίστ στην προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε από κοινού να βρεθεί λύση προς όφελος του αθλήματος.

ΑΕΚ BC"

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS