ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξανθόπουλος: "Καλό σενάριο για ταινία"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Σταύρο Καραΐνδρο, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στους τίτλους μετά από δεκαέξι χρόνια αναμονής, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φετινής επιτυχίας. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ μίλησε στον Σταύρο Καραΐνδο και τον Sport24 Radio 103.3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, για το σπουδαίο κατόρθωμα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν μπορεί αυτή η κατάκτηση να γίνει ταινία: "Ελπίζω όχι μετά από 50 χρόνια. Είναι ένα πολύ καλό σενάριο γιατί πιο άξιοι κυπελλούχοι δεν θα μπορούσε να είμαστε. Αποκλείσαμε το Ρέθυμνο στην έδρα μας, τον Παναθηναϊκό και στον τελικό νικήσαμε τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε δηλαδή, τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Είμαστε άξιοι Κυπελλούχοι".

Για το αν φοβήθηκαν στη διάρκεια της αναμέτρησης: "Σεβασμό έχουμε… Τους είχαμε κερδίσει μία φορά στην έδρα μας με διαφορετικές συνθήκες καθώς προέρχονταν από ένα δύσκολο ταξίδι και είχαν αρκετούς τραυματίες. Κερδίσαμε δίκαια και ήμασταν καλύτερη καθ” όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Για το αν "χτίζεται" κάτι καλό στην ΑΕΚ: "Παίκτες και προπονητές αλλάζουν, ωστόσο η ομάδα πρέπει να "χτίσει" πάνω σε αυτή την επιτυχία. Η χρονιά όμως, δεν έχει τελειώσει για εμάς. Πρέπει να ηρεμήσουμε και το καλό είναι πώς έχουμε μπροστά μας 15 ημέρες για να συγκεντρωθούμε στις επόμενες διοργανώσεις".

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: "Εντός της ομάδας σε όλα τα παιδιά καθώς έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί και φυσικά στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ