ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατέβασαν τους οπαδούς της ΑΕΚ οι λιμενικοί

Κατέβασαν τους οπαδούς της ΑΕΚ οι λιμενικοί

Το Λιμενικό κατέβασε από το πλοίο με προορισμό το Ηράκλειο 80-100 οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ. (VIDEOS)

Οι άνδρες του Λιμενικού κατέβασαν από το πλοίο οπαδούς της ΑΕΚ που ήθελαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Νωρίτερα στο λιμάνι υπήρξαν και συγκρούσεις με οπαδούς των "ερυθρολεύκων".

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά τα επεισόδια ανέβηκαν στο πλοίο με προορισμό την Κρήτη, αλλά άνδρες του Λιμενικού κατέβασαν αρκετούς εξ αυτών, καθώς με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, έχουν απαγορευτεί οι μετακινήσεις οπαδών της Ένωσης, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από το ύψος του Αγίου Διονυσίου και περπατώντας μέσα από το λιμάνι, με μια διμοιρία ΜΑΤ να ακολουθεί την ίδια πορεία ακριβώς έξω από αυτό υπό το φόβο νέων συμπλοκών, οι περίπου 100 οπαδοί οδηγήθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Εκεί επιβιβάστηκαν σε έναν ξεχωριστό συρμό μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις και στις 21:38 αναχώρησαν από τον σταθμό των τρένων του Πειραιά προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατέβασαν τους οπαδούς της ΑΕΚ οι λιμενικοί


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ