ΜΠΑΣΚΕΤ

Καραποστόλου: "Η μπάλα ζύγιζε το ίδιο"

Καραποστόλου: "Η μπάλα ζύγιζε το ίδιο"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Καραποστόλου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το καλάθι που πέτυχε, χαρίζοντας την πρόκριση στην Καβάλα στον προημιτελικό κόντρα στον Ηλυσιακό.

Ο Σωτήρης Καραποστόλου ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στην Καβάλα στον προημιτελικό απέναντι στον Ηλυσιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας.

" Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς. Ψάχναμε να βρούμε ρυθμό στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε, λόγο της άμυνας μας και ορισμένων σουτ που δεχτήκαμε. Όμως, αντέξαμε όσο ήταν εφικτό και κερδίσαμε με ένα σουτ στο φινάλε. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη ώθηση", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε, όσον αφορά το σουτ που έβαλε:

" Η μπάλα ζύγιζε το ίδιο δεν υπήρχε καμία διαφορά, δεν είχα άγχος". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του: " Εμείς είμαστε από τις ομάδες που δεν ετοιμαστήκαμε τις τελευταίες εβδομάδες και δεν είχαμε πρόβλημα στην προετοιμασία".

Κασελάκης: "Χάσαμε από μία λεπτομέρεια"

Από την πλευρά του Ηλυσιακού, ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: " Δυστυχώς χάσαμε με ένα σουτ στο τέλος, ενώ ήμασταν σε όλο την διάρκεια μπροστά. Από λάθη δικά μας δεν πήραμε μία διαφορά, δίνοντας το δικαίωμα στην Καβάλα να μειώνει συνεχώς και να χάσουμε στο τέλος από μία λεπτομέρεια. Δεν στεκόμαστε σε αυτό. Περιμένουμε την πρεμιέρα που είναι πιο σημαντικό ματς. Οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες κάνουν προθήκες και θα έχουν άλλη εικόνα στο πρωτάθλημα. Η Καβάλα και ο Ηλυσιακός είναι ομάδες που δουλεύουν με πλάνο".

Φλεβαράκης: "Αντιμετωπίσαμε τον θεσμό με απόλυτη σοβαρότητα"

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε: " Αντιμετωπίσαμε το θεσμό με απόλυτη σοβαρότητα και φεύγουμε από αυτόν με ψηλά το κεφάλι. Καταφέραμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα να είμαστε, παρά τα προβλήματα μας, συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να χάσουμε τον αγώνα στις λεπτομέρειες. Έτσι είναι όμως το μπάσκετ. Τώρα θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για το πρωτάθλημα με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ