ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλαφατάκης: "Βρήκαμε ρυθμό πολύ νωρίς"

Καλαφατάκης: "Βρήκαμε ρυθμό πολύ νωρίς"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί του Κολοσσού που έφερε τον ΚΑΟΔ στους "4" του Κυπέλλου

Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του από τη νίκη-πρόκριση του ΚΑΟΔ επί του Κολοσσού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με σκορ 79-60.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, αναφέρθηκε και στην απουσία του από την κοινή συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να αφήσει την ομάδα του, παραμονή ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

"Ήταν πολύ σημαντικό για μας το παιχνίδι γιατί δεν είναι εύκολο μία επαρχιακή απομακρυσμένη ομάδα να φθάσει στους 4 του Κυπέλλου. Εμάς μας βοήθησε το Κύπελλο και τα συνεχόμενα παιχνίδια να μπούμε σε ρυθμό πολύ νωρίς", υπογράμμισε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Σέβομαι την Ρόδο και τον Μηνά όπως και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουνε στο πρωτάθλημα αλλά είχαμε ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ από την προηγούμενη εβδομάδα και την ΕΟΚ να γίνει ή μετάθεση της Συνέντευξης Τύπου ή του αγώνα κατά μία μέρα. Δεν ήταν δυνατόν παραμονή ενός τόσου σημαντικού αγώνα για την ομάδα μου να λείψω εγώ και ο αρχηγός της ομάδας μας από την προπόνηση. Για αυτό και προτίμησα να μείνω κοντά στην ομάδα μου.

Όσο για το παιχνίδι με την άμυνα, το πάθος και την ενέργεια που βγάλαμε στο παρκέ καλύψαμε το κενό του Νόουλς. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε τις άστοχες βολές της Ρόδου και με την άμυνα ζώνης λόγω της ανετοιμότητας του Κολοσσού πήραμε διαφορά που κρατήσαμε. Κοιτάμε την έναρξη αν γίνει του πρωταθλήματος και τον Πανιώνιο".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και στην ομάδα μου για την σημερινή νίκη. Θέλαμε πολύ την νίκη για να περάσουμε στους 4 του Κυπέλλου. Τα δώσαμε όλα στην άμυνα ενώ ήμασταν καλοί και στην επίθεση. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά εμείς ήμασταν πιο έτοιμοι και κερδίσαμε δίκαια. Το Κύπελλο ήταν ένα έξτρα κίνητρο για μας αλλά σημασία έχει για μας το πρωτάθλημα".

Γκέκος: "Έχουμε μερικές μέρες ακόμα..."

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του Κολοσσού, Μηνάς Γκέκος σχολίασε ότι ο ΚΑΟΔ κέρδισε δίκαια... "Καταρχήν καλή χρονιά. Συγχαρητήρια στον Γιώργο και την ομάδα του. Κέρδισε δίκαια 100% σε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής για να προσθέσει:

"Όταν ήμασταν με 10 πόντους στο ημίχρονο, με 14 χαμένες βολές και πολλά λάθη σημαίνει ότι δεν είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Έχουμε προβλήματα με τους ψηλούς μας που δεν έχουνε καταλάβει που βρίσκονται. Έχουμε μερικές μέρες ακόμη για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας".

Τέλος, ο Γιώργος Καλαϊτζής τόνισε: "Συγνώμη που δεν έδωσα το χέρι μου στο τέλος στους παίκτες του ΚΑΟΔ. Αυτό ήταν όμως μία διαμαρτυρία για την μη παρουσία τους στην χθεσινή Συνέντευξη του ΕΣΑΚΕ. Για το παιχνίδι ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος από μας. Εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ο ΚΑΟΔ ήταν πιο έτοιμος. Θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια της χρονιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ