ΜΠΑΣΚΕΤ

H κατάθεση ψυχής του Βασιλόπουλου

H κατάθεση ψυχής του Βασιλόπουλου

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, αλλά όπως τόνισε ο ίδιος, τις ξέχασε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ομάδα του, έκανε κατάθεση ψυχής και συμπεριέλαβε σε αυτή τον Δημήτρη Μαυροειδή, τον Ντούσαν Σάκοτα και τον "γιο" του, Γιαννούλη Λαρέντζακη.

Ο διεθνής φόργουορντ της Ένωσης μέσω Instragram έστειλε ένα συγκινητικό... μήνυμα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Δημήτρη Μαυροειδή και στον Ντούσαν Σάκοτα - οι οποίοι έχουν ξεπεράσει και αυτοί πολύ δύσκολες στιγμές - αλλά και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

"Να έχεις μεγαλώσει παρέα με αυτά τα παιδιά, να παίζεις παρέα με τον μεγάλο σου τον γιο Λαρεντζάκη και τώρα να κατακτάς τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά από τόσα χρόνια μαζί τους... Αξία ανεκτίμητη!! Με Μήτσο και Ντούσαν έχοντας περάσει και οι τρεις απίστευτες δυσκολίες, άλλα όταν φτάνει η στιγμή που κατακτάς τον τίτλο, ξεχνάς τα πάντα και αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που ταλαιπωρήθηκε... #aekbc κυπελλούχοι 2018", έγραψε στο Instagram o Παναγιώτης Βασιλόπουλος "ανεβάζοντας" συγχρόνως μία φωτογραφία του με το τρόπαιο.

Να έχεις μεγαλώσει παρέα με αυτα τα παιδιά,να παίζεις παρέα με τον μεγάλο σου τον γιο @larentzakis_5 κ τώρα να κατακτάς τον πρώτο τίτλο της ομάδας μετά απο τόσα χρόνια μαζί τους.. αξια ανεκτίμητη!!με Μήτσο κ Ντούσαν έχοντας περασει κ οι τρεις απίστευτες δυσκολίες.. αλλα οταν φτάνει η στιγμη που κατακτάς τον τίτλο ξεχνάς τα πάντα κ αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που ταλαιπωρήθηκες..#aekbc κυπελλούχοι 2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Vasilopoulos (@vasilo21) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ