ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Α2 δηλώνει "παρών" στο Κύπελλο

Η Α2 δηλώνει "παρών" στο Κύπελλο
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων για τη 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με ένα μεγάλο ερωτηματικό να υπάρχει. Αυτό που αφορά την Καβάλα. Διαβάστε τον λόγο.

Οι εκπλήξεις δεν ήταν λίγες, στην 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Βλέπετε, ο Φάρος Κερατσινίου και ο Ηρακλής φρόντισαν να ολοκληρώσουν άμεσα την παρουσία του Κολοσσού και του Αρκαδικού, αντίστοιχα, στον θεσμό. Κάπως έτσι, συμπληρώθηκε η τριάδα των ομάδων της Α2 κατηγορίας που συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδος. Μαζί τους κι ο Προμηθέας Πατρών, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Δούκα.

Οι Πατρινοί ενδεχομένως μάλιστα να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στον θεσμό, αφού υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην γίνει το παιχνίδι με την Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "Αργοναύτες" αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έκδοση δελτίων των ξένων αθλητών (ίσως δεν είναι έτοιμα τη Δευτέρα), με αποτέλεσμα το ρόστερ τους να είναι κάτι παραπάνω από λειψό. Ήρθε κι ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Σίνη (σ.σ.: οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού), για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ζηρίνειο (17:00) Κηφισιά - Κόροιβος

ΕΑ Πατρών (17:00) Προμηθέας Πατρών - Καβάλα

Π. Νικολαϊδη (17:00) Φάρος Κερατσινίου - Λαύριο

Ιβανώφειο (17:00) Ηρακλής - Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ