ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιατράς: "Με αυτόν τον κόσμο δεν χάνουμε από κανέναν"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάκης Γιατράς, έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου της Πάτρας για τη νίκη - πρόκριση του Προμηθέα επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ (81-79) και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας και Μάκης Γιατράς έπλεξε το εγκώμιο των φίλων της ομάδας που γέμισαν το γήπεδο.

"Κάναμε κατάθεση ψυχής σήμερα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Πιστέψαμε ακόμη κι όταν στράβωσε το παιχνίδι, το ξαναγυρίσαμε. Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση. Ο Προμηθέας έδειξε σήμερα ότι είναι μια καλή ομάδα. Απλώς καλή, να είμαστε ταπεινοί. Πήγαμε στους τέσσερις του Κυπέλλου, δεν έγινε κάτι. Προχωρήσαμε. Να δούμε και την κλήρωση. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτόν τον εξαιρετικό κόσμο. Είμαι συγκινημένος. Εάν έχουμε αυτόν τον κόσμο, δεν θα χάσουμε από κανέναν. Για να είσαι αυτό χρειάζεται να έχεις δίπλα σου μια διοίκηση. Είμαστε επαγγελματίες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Χάνουμε, κερδίζουμε, δεν αλλάζουμε. Χρειάζεται και τύχη και βοήθεια από το Θεό. Εμείς τα έχουμε και τα δυο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ