ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλός πονοκέφαλος για Καπογιάννη

Διπλός πονοκέφαλος για Καπογιάννη
INTIME SPORTS

Το Ελληνικό μπορεί να προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του 15ου Final Four του Κυπέλλου στην Κω ωστόσο η Ελένη Καπογιάννη πονοκεφαλιάζει για τις Χαλιβέρα και Σταμάτη.

Αποστολή στην Κω, Πάρης Τσελεπίδης

Οι τραυματισμοί των Χαλιβέρα και Σταμάτη αποτελούνε τον διπλό πονοκέφαλο για την τεχνικό του Ελληνικού Ελένη Καπόγιάννη εν όψει του αυριανού τελικού του 15ου Final Four του Κυπέλλου στην Κω.

Η πρώτη τραυματίστηκε στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου σε αμυντική της προσπάθεια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κω ενώ η δεύτερη σε μία ανύποπτη φάση στο τέταρτο δεκάλεπτο υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό της αστράγαλο.

Κατά τα άλλα η τεχνικός του Ελληνικού δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της πρόκρισης της ομάδας της στον τελικό: "Συγχαρητήρια στον Ικαρο, είναι άθλος που έφτασε ως εδώ. Έχει προβλήματα, αλλά κατέβηκε με αξιοπρέπεια. Χτύπησε το ματς και προσπάθησε να μας κοντράρει.

Ένα μερίδιο του Ελληνικού ανήκει και στον κόουτς Ρουμπελάκη (σ.σ. τεχνικό του Ικάρου Καλλιθέας) τον προκάτοχό μου, φυσικά στους συνεργάτες μου και στις αθλήτριές μου», ενώ για τον αυριανό τελικό υποστήριξε: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον στόχο μας. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος οι πιθανότητες που έχουμε αύριο είναι 50-50. Εύχομαι να πάρουμε το κύπελλο και να σωθεί ο Ίκαρος".

Κι όσο για την διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου γυναικών στο νησί της Κω τόνισε: "Είναι σημαντικό που γίνεται στον Final 4 στην Κω και στην περιφέρεια. Είναι ένα νησί που το μπάσκετ έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ. Πέρα από τη φιλοξενία είναι και πολύ σημαντική η προσπάθεια που έχει κάνει σε όλα τα επίπεδα".

Η φόργουορντ του Ελληνικού Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Ίκαρο που παρά την απουσία της ξένης του μας δυσκόλεψε στο πρώτο δεκάλεπτο. Για μένα η πρώτη μου παρουσία σε Final 4 και είναι σημαντικό που περάσαμε στον τελικό. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και κερδίσαμε τελικά εύκολα".

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας Γιώργος Ρουμπελάκης επισήμανε: "Συγχαρητήρια στο Ελληνικό για την πρόκριση, εύχομαι καλή επιτυχία για αύριο και μακάρι να πάρει και το πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου για την προσπάθεια.

Χθες κάναμε διπλό στην πρώτη προπόνηση μετά από ένα μήνα παρουσίας μου στον πάγκο της ομάδας. Πιστεύω ότι ο Ίκαρος δεν πρέπει να πέσει. Για αυτό ήρθα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους τις ελπίδες που έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία".

Για την εμφάνιση της ομάδας του στον ημιτελικό σημείωσε: "Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μπράβο στα μικρά κορίτσια που αγωνίστηκαν. Μπορούν να έχουν θέση στην ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Κω για τη διοργάνωση".

Τέλος η παίκτρια του Ικάρου Καλλιθέας η διεθνής Κατερίνα Δελή είπε: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Ελληνικό που έχει μια καλή και δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια και στον Ίκαρο που έπαιξε και με τις νεαρές παίκτριες και δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και χωρίς την Αμερικανίδα μας (σ.σ. Χάιλεϊ Ντάναμ). Η ομάδα αξίζει να μείνει στην Α1 κατηγορία και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ελληνικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ