ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσωρινή διακοπή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγο πριν ξεκινήσει το τέταρτο δεκάλεπτο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, οι οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν αυτοί του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι όλα κυλούσαν ομαλά για τρία δεκάλεπτα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, το παιχνίδι διεκόπη πριν από την έναρξη της τελευταίας περιόδου. Κι αυτό γιατί μερίδα των οπαδών των "ερυθρολεύκων" κινήθηκε προς το σημείο που βρίσκονταν αυτοί των "κυανέρυθρων", με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση εντός του "Μάκης Λιούγκας" και να επέμβει η Αστυνομία.

Η ένταση που δημιουργήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ανάγκασε τους διαιτητές να στείλουν τις ομάδες στα αποδυτήρια και να αποφασίσουν την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης, έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα και όλα επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση. Την στιγμή της διακοπής, ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο +29 (78-49), όντας έτοιμος να κατακτήσει το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του.

Εν τέλει, περίπου μετά από δέκα λεπτά παρουσίας στα αποδυτήρια, οι παίκτριες των ομάδων και οι διαιτητές επέστρεψαν στο παρκέ για να παιχτεί το τελευταίο δεκάλεπτο.

Θυμίζουμε ότι επεισόδια έγιναν και πριν από το τζάμπολ , πέριξ του "Μάκης Λιούγκας", όταν οπαδοί με διακριτικά του Πανιωνίου προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ