ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλεξανδρής: "Παίξαμε απαράδεκτα"

Αλεξανδρής: "Παίξαμε απαράδεκτα"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τη Νέα Κηφισιά. "Δεν μπορώ να εξηγήσω τα σημερινά μας χάλια", είπε μεταξύ άλλων

Ο Άρης αποκλείστηκε από την Νέα Κηφισιά από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας με το ευρύ 81-60 και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του αγώνα.

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έπαιξε απαράδεκτα...

"Το παιχνίδι το είχα βάλει στα «πρέπει» της ομάδας, στα ματς που έχουν μόνο ένα αποτέλεσμα. Δεν δέχομαι δικαιολογίες, ότι έλειπαν οι Αμερικανοί ή ότι είμαστε ακόμα σε προετοιμασία", σχολίασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και συνέχισε:

"Έχουμε παίξει και καλά παιχνίδια πρόσφατα. Πραγματικά δε μπορώ να εξηγήσω τα σημερινά μας χάλια. Δε το χωράει η λογική μου. Παίξαμε απαράδεκτα".

Παπαθεοδώρου: "Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση"

Στην αντίπερα όχθη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη της ομάδας του: "Αυτή η ομάδα έχει τεράστια αυτοπεποίθηση. Ειδικά στην άμυνα όλα τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Το παιχνίδι πήγε καλύτερα απ΄ ότι το είχαμε σχεδιάσει κι αυτό οφείλεται στους παίκτες.

Ο Άρης ήρθε χωρίς τους Αμερικανούς του, κάτι που σίγουρα ήταν αβαντάζ για εμάς, αλλά πιστεύω πως κι εμείς στην άμυνα τους βάλαμε δύσκολα κι έτσι φτάσαμε στη νίκη. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον γιο μου, που απόψε έκλεισε τα τέσσερα του χρόνια.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη για την νοκ άουτ προημιτελική του Κυπέλλου Ελλάδος δήλωσε: "Θα έρθει ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην έδρα μας κάτι που από μόνο του αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες μας, για να το διασκεδάσουν, όπως έκαναν και σήμερα. Κάτι που δεν τους το ζητήσαμε αλλά τους το επιβάλαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ