ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος από τον Φιλαθλητικό ο προπονητής που ανέδειξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο!

Τέλος από τον Φιλαθλητικό ο προπονητής που ανέδειξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΦΑΟΖ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Ζήβα, τον προπονητή που ανέδειξε τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Έπειτα από 20 χρόνια οι δρόμοι του Φιλαθλητικού (ή ΕΦΑΟΖ, όπως ονομάζεται εδώ και μερικά χρόνια ο σύλλογος μετά τη συνένωση με τον ΑΟ Ζωγράφου) και του Τάκη Ζήβα χώρισαν! Ο επί 20 συναπτά χρόνια προπονητής της ανδρικής ομάδας αποτελεί παρελθόν, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος, μέσα από τον οποίον έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά και άλλοι δύο παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας, ο Νίκος Γκίκας και ο Χρήστος Σαλούστρος.

Ο Τάκης Ζήβας ανέβασε επτά κατηγορίες τον Φιλαθλητικό την 20ετία που υπήρξε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, η οποία όμως φέτος αγωνίζεται στην Γ' Εθνική και συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο, όπου έχει απολογισμό 5-3 έπειτα από 7 αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΑΟΖ:

" Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού ομίλου Ζωγράφου βρίσκεται στην άβολη θέση να ανακοινώσει την από κοινή συναίνεση διακοπή της συνεργασίας με τον επί εικοσαετία προπονητή μας Τάκη Ζήβα. Ο κόουτς Τάκης Ζήβας αποτελεί σημείο αναφοράς της μεγάλης πορείας της ομάδας μας, η οποία πραγματοποίησε μαζί του επτά ανόδους,αλλά ταυτόχρονα παρουσίασε στο μπασκετικό κοινό μερικές από τις καλύτερες αναπτυξιακές ομάδες στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα που μεσουρανούν από την άλλη πλευρά του ατλαντικού μέχρι τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα έχουν περάσει από τα χέρια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένας απεριόριστος σεβασμός δεν αρκούν να περιγράψουν το έργο του. Εις το επανιδείν...".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ