Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δάγλας στο Κορωπί

Ο Δάγλας στο Κορωπί

Ο Αλέκος Δάγλας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στην ομάδα του Κορωπίου, παίρνοντας την θέση του αποχωρήσαντα Φώτη Καρακώστα.

Όπως ανακοίνωσε το Κορωπί, ο Αλέκος Δάγλας είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, παίρνοντας την θέση του Φώτη Καρακώστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΓΣ Κορωπίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του πολυνίκη προπονητή, σε όλα τα επίπεδα, Αλέκου Δάγλα.

Ο Μεγανησιώτης προπονητής όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη και το μεράκι του για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κατάφερε να ξεχωρίσει φτάνοντας μέχρι τον πάγκο της ελληνικής εθνικής γυναικείας ομάδας.

Ο Αλέκος έκανε τα πρώτα του βήματα ως παίκτης στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού,στην συνέχεια είχε δύο ανόδους με τον Εθνικό Ελληνορώσων και άλλες δύο ανόδους με τον Αρίωνα φτάνοντας στην Α2.

Κέρδισε πρωτάθλημα Ελλάδος με τον Σπόρτιγκ (γυναικείο μπάσκετ) και η ξέφρενη πορεία του συνεχίστηκε με δύο ακόμα ανόδους στην Α2 αντρών,με διαφορετικές ομάδες (Ηλυσιακός-Παγκράτι).

Επέστρεψε στο γυναικείο μπάσκετ για να πανηγυρίσει άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και δύο συνεχόμενα κύπελλα με τις Εσπερίδες για να συνεχίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Πρωτέα Βούλας,χαρίζοντας του μία απο τις κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του,το Κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ με 52-50 με τον Πρωτέα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2!!!Εκείνη την χρονιά τερμάτισε με 18 νίκες σε 18 αγώνες ανεβαίνοντας στην Α1 γυναικών.

Ευχόμαστε καλή αρχή στο νεό μας προπονητή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ