Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα ήττα του μπάσκετ

Νέα ήττα του μπάσκετ

Στα 24.6'' πριν το τέλος του ματς Σπόρτιγκ-Προμηθέας, οπαδοί πέταξαν κάδο απορριμάτων σε παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, τον πέτυχαν στο κεφάλι, σωριάστηκε στο παρκέ και διεκομίσθη σε νοσοκομείο.

Το παιχνίδι του Σπόρτιγκ με τον Προμηθέα, για τη 10η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Νότου, στη Γ' Εθνική, ήθελε 24.6'' για να τελειώσει και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 75-76, με τον Σωκράτη Μαναβόπουλο.

Οι "μπλαουγκράνα" κάλεσαν τάιμ άουτ και ενώ αυτή ήταν σε εξέλιξη, οπαδοί πέταξαν στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ κάδο απορριμάτων. Ο παίκτης έπεσε αιμόφυρτος στο παρκέ, όπου έμεινε για μισή ώρα, έως ότου εμφανιστεί το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο μεσοδιάστημα, το γήπεδο εκκενώθηκε, ενώ όταν οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, ο αρχηγός των γηπεδούχων, Σεραφείμ Παπάνογλου δεν εκδήλωσε επίθεση, προς ένδειξη συμπαράστασης στον Ντιπ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αρχηγό του Σπόρτιγκ, Σεραφείμ Παπάνογλου , ο οποίος μίλησε για το περιστατικό και τον λόγο που δεν έγινε επίθεση στο τέλος...

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ