Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασμα Διαμαντόπουλου στο Facebook για απίστευτη ατάκα διαιτητή

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΙΜΠΙΑ (EUROLEAGUE - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
(ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΙΜΠΙΑ (EUROLEAGUE - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ICON PRESS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) ICON

Στα 37 του, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος συνεχίζει να φορτώνει τα καλάθια, όμως αυτό που αντιμετώπισε την Κυριακή (2/4) τον οδήγησε σε ξέσπασμα στο Facebook.

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σκόρερ που είδε το ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έκανε την καριέρα που όλοι περιμέναμε, έπαιξε όμως σε σπουδαίες ομάδες και στα 37 του συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά με τη φανέλα της Ερμιονίδας στη Γ' Εθνική. Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος είναι ό,τι πιο "λαμπερό" υπάρχει στη συγκεκριμένη κατηγορία, όμως αυτό που αντιμετώπισε την Κυριακή, τον άφησε άναυδο και τον ανάγκασε να χρησιμοποιήσει το Facebook για να ξεσπάσει εναντίον ενός συγκεκριμένου διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του και την Καλαμάτα (66-71).

" Μετά από 23 χρόνια παρουσίας και συμμετοχής σε καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης, γυρνάει διαιτητής και μου λέει "ποιος είσαι εσύ;". ΟΚ, εγώ είμαι ο κανένας, πες μου εσύ ποιος είσαι που στα 24 του δεν ξέρω καν που σφυρίζεις. Δεν ξέρω πως γίνεται ένας παίκτης με το μεγαλύτερο ποσοστό επιθέσεων να εκτελεί μία και δυο βολές σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που έγινε στο σημερινό παιχνίδι, το έχω δει πολύ λίγες φορές στη μέχρι τώρα καριέρα μου και σε κανένα γήπεδο όπου οπαδοί είναι οικογένειες και μικρά παιδιά. Κατάφεραν ο αγώνας να διακοπεί δυο φορές. Τεχνικές ποινές, αντιαθλητικά φάουλ, μόνο σε μία ομάδα. Συγχαρητήρια δεν θα δώσω για πρώτη φορά στη ζωή μου σε ομάδα από την οποία έχασα, γιατί δεν το νιώθω μετά το σημερινό. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί κάνουμε μια πορεία εντυπωσιακή, με κόσμο που γεμίζει το γήπεδο και γουστάρει το άθλημα. Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει η μικρή Ερμιονίδα, αλλά δεν πειράζει, υπάρχουν άλλα έξι παιχνίδια και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος" έγραψε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Για την ιστορία, η Ερμιονίδα βρίσκεται στη 12η θέση με ρεκόρ 7-15, την ώρα που η Καλαμάτα είναι 14η με ρεκόρ 6-17.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ