Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γύρισε στα παρκέ ο 45χρονος Γιώργος Γιαννουζάκος

Γύρισε στα παρκέ ο 45χρονος Γιώργος Γιαννουζάκος

Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα παίξει φέτος ο Γιώργος Γιαννουζάκος, που έδωσε τα χέρια με τους Αετούς Βέροιας για συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Τα... μπασκετικά γεράματα του Γιώργου Γιαννουζάκου κρατούν λίγο περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς, καθώς ο πολύπειρος αθλητής βγήκε ξανά από τη ναφθαλίνη, συμφώνησε με τους Αετούς Βέροιας και θα τους ενισχύσει στην προσπάθειά τους στο σκληρό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Λίγες εβδομάδες πριν γιορτάσει τα 45α γενέθλιά του, ο Γιαννουζάκος γυρίζει στα παρκέ καθώς πέρυσι είχε τον ρόλο του team manager στον Ηρακλή, τον οποίο βοήθησε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο aetoiveriasbc.gr :

" Οι Αετοί Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την τελευταία φετινή προσθήκη, που ακούει στο όνομα Γιώργος Γιαννουζάκος. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας που θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο πολύπειρος αθλητής, ο οποίος έχει μια σπουδαία καριέρα στο μπάσκετ και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Μπορεί την περσινή σεζόν να φόρεσε τα “πολιτικά” όντας team manager του Ηρακλή (πανηγύρισε στο τέλος την άνοδο στην Α1), ωστόσο η πρόκληση των Αετών Βέροιας αποδείχτηκε ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο".

Ο Γιαννουζάκος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με τον ΓΑΣ Κομοτηνής, ομάδα της πόλης από την οποία κατάγεται, τη σεζόν 1993/94 πριν περάσει από τον Ηρακλή, την Τριέστε, την Ίμολα, γυρίσει στον Ηρακλή, παίξει στον Ολυμπιακό, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα του Ηρακλή, συνεχίσει στον Ιωνικό Λαμίας, τον Ηρακλή Κοζάνης, τον Αργοναύτη και τον ΑΟΚ Βέροιας.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ