Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Για τρίτη σερί σεζόν στα Μελίσσια ο Σταϊκόπουλος

Για τρίτη σερί σεζόν στα Μελίσσια ο Σταϊκόπουλος

Ο Στέλιος Σταϊκόπουλος, ο άνθρωπος που ανέβασε τα Μελίσσια στη Γ' Εθνική, θα είναι και ο άνθρωπος που θα τα καθοδηγήσει στην εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Head coach των Μελισσίων για τρίτη σερί σεζόν θα είναι ο Στέλιος Σταϊκόπουλος, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα, επέκτεινε για μία ακόμη χρονιά τη συνεργασία του μαζί της. Εκτός από προπονητής της ανδρικής ομάδας που προβιβάστηκε από την Α' ΕΣΚΑ και θα συμμετάσχει στη Γ' Εθνική κατηγορία, ο Σταϊκόπουλος θα είναι παράλληλα και υπεύθυνος στην εφηβική ομάδα και σε εκείνη των Νέων, καθώς στόχος των παραγόντων του συλλόγου είναι το ανδρικό τμήμα να έχει αρκετά μέλη από τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΚΑΟ Μελισσίων:

" Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Στέλιο Σταϊκόπουλο. Το θετικό έργο των δύο τελευταίων ετών που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ και τις δύο συνεχόμενες ανόδους από την Β' ΕΣΚΑ στην Γ' Εθνική Κατηγορία, είναι η εγγύηση ότι, με την παρουσία του, η ομάδα μας θα συνεχίσει πάνω στο επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης που έφερε τις επιτυχίες.

Στόχος της ανδρικής ομάδας για τη νέα χρονιά, θα είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Νέα παιδιά, με όρεξη και κίνητρο, θα συντελέσουν στην επίτευξη του στόχου αυτού.

Ο Στέλιος Σταϊκόπουλος αναλαμβάνει παράλληλα υπεύθυνος προπονητής στις ομάδες Εφήβων και Νέων στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος του ΚΑΟ Μελισσίων, με στόχο τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες με αθλητές οι οποίοι προέρχονται από τις υποδομές του Συλλόγου".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ