Αποσύρθηκε ο Κένταυρος Καλλικράτειας

Ο Κένταυρος Καλλικράτειας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον 2ο όμιλο Βορρά

Οι αγώνες του Κένταυρου Καλλικράτειας ματαιώνονται όλοι και κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ: "Μετά τη δήλωση του σωματείου ΑΣ Κένταυρος Καλλικράτειας ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Βορρά), όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0".

Στο μεταξύ, "Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Έσπερος ΑΟΠΑ – ΑΕΠ Ολυμπιάς, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος Νότου) της 4/12/2011, αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί ώρα 18:00 στο ίδιο γήπεδο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ