Αποσύρθηκε ο Κένταυρος Καλλικράτειας

Ο Κένταυρος Καλλικράτειας αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στο οποίο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον 2ο όμιλο Βορρά

Οι αγώνες του Κένταυρου Καλλικράτειας ματαιώνονται όλοι και κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ: "Μετά τη δήλωση του σωματείου ΑΣ Κένταυρος Καλλικράτειας ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Βορρά), όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20-0".

Στο μεταξύ, "Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Έσπερος ΑΟΠΑ – ΑΕΠ Ολυμπιάς, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος Νότου) της 4/12/2011, αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί ώρα 18:00 στο ίδιο γήπεδο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Νταϊάνα Ιγροπούλου, τι ακριβώς κάνεις συνέχεια στο Τόκιο;

Η Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2009 έχει 'οργώσει' τα τελευταία οχτώ χρόνια τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εννοείται πως το χάσαμε για πάντα το κορμί πατριώτη.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ