ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζήσης: "Θα κρατήσω στην καρδιά μου τη στιγμή"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Ζήσης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία, στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Η ΕΟΚ τίμησε το Νίκο Ζήση πριν την αναμέτρηση τη νίκη της Ελλάδας στο Μπάμπεργκ επί της Γερμανίας με 69-63, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή με τους Έλληνες διεθνείς και τον γκαρντ της Μπάμπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος άσος μιλώντας για τα όσα συνέβησαν τόνισε:

"Τα παιδιά έκαναν φανταστική εμφάνιση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δυναμισμό που είχαμε σε όλες τις φάσεις, κάτι που δεν περίμεναν οι Γερμανοί. Οι παίκτες μας έβαλαν το κορμί τους σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Όλα τα παιδιά είναι άξια, ακόμη περισσότερο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που μετά από όσα έχει περάσει αξίζει μια θέση στην Εθνική. Μια ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που μέχρι τα 30 έπαιζε στην Α2 και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση".

Για το αν περίμενε τη στιγμή: "Εδώ και δύο μήνες, από τότε που έμαθα πως θα γίνει το παιχνίδι εδώ. Τα παιδιά τελείωσαν με τον ιδανικό τρόπο ένα προκριματικό γύρο και έχουμε όλα τα φόντα να προχωρήσουμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Για την παρουσία του Κόνιαρη: "Είχα δει τον Κόνιαρη πριν από ενάμιση χρόνο, στο τουρνουά του Μπαϊρόιτ και θεωρώ πως έχει μεγάλα φόντα. Αλλά εδώ μιλάμε για μια συμμετοχή 30 παιδιών. Μπράβο σε όλους και χαίρομαι για όλους. Δεν υπάρχει αντάλλαγμα στο να εκπροσωπείς τη χώρα σου".

Για το αν ήταν κάτι ξεχωριστό: "Ήταν σίγουρα διαφορετικά. Μια στιγμή που θα κρατήσω στην καρδιά μου. Ξέχωρα όμως από την βράβευση, ήταν περίεργο, γιατί είμαι σε ένα γήπεδο που έχω ζήσει πολλά να ακούω το «Ελλάς! Ελλάς!», να βλέπω γνώριμα πρόσωπα από τους "Πελαργούς" Ήταν σίγουρα μια διαφορετική στιγμή".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ