ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηδάκης: "Την καλύτερη δυνατή θέση"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΣΚΑ / ΑΕΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάνος Χατζηδάκης δήλωσε στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό της Εθνικής Εφήβων από την Γαλλία, ωστόσο τόνισε ότι όλοι στην ομάδα θέλουν πλέον το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη.

Η Εθνική Εφήβων δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γαλλία , μένοντας εκτός 8αδας στο Eurobasket U18 της Λετονίας. Μία ημέρα αργότερα η απογοήτευση ήταν έκδηλη στις δηλώσεις του Μάνου Χατζηδάκη, με τον φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ να τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για στεναχώρια.

" Δίναμε το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα στο τουρνουά και παρόλο που βρεθήκαμε αρκετά νωρίς πολύ πίσω στο σκορ καταφέραμε να το γυρίσουμε και να περάσουμε μπροστά. Δυστυχώς κάποιες κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση μας στέρησαν την πρόκριση στο τέλος" δήλωσε αρχικά ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ, για να συμπληρώσει: "Στενοχωριόμαστε περισσότερο γιατί ξέρουμε πως μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως προχωράμε, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας".

Στο τέλος των δηλώσεών του πάντως ο Χατζηδάκης φρόντισε να δείξει ότι η ομάδα θα έχει κίνητρο στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16: "Παίζουμε με την Ισπανία που αν και έχασε από το Μαυροβούνιο, παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικησουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Είναι κάτι που το θέλουμε εμείς οι ίδιοι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ