ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα πρόκρισης για την Εθνική Γυναικών κόντρα στην Κορέα

Ώρα πρόκρισης για την Εθνική Γυναικών κόντρα στην Κορέα

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Κορέα (15:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Εθνική Γυναικών. Σήμερα (25/9) θα αντιμετωπίσει την Κορέα (15:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση και ο χαμένος θα πάει σπίτι του.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 0/2 έπειτα από δύο αγώνες, αφού έχουν ηττηθεί από Καναδά και Γαλλία. Τόσο πάντως η Εθνική Γυναικών όσο και η Κορέα είχαν "κυκλώσει" εξ αρχής το μεταξύ τους παιχνίδι, ασχέτως αν η Ελλάδα έφτασε βέβαια πριν από μερικές ημέρες μία ανάσα από το θαύμα και τη νίκη επί της πανίσχυρης Γαλλίας, πριν ηττηθεί με 71-75 .

Τα καλά νέα για τον Κώστα Κεραμιδά, που είδε τις παίκτριές του να χαλαρώνουν με γιόγκα στην παραλία μία ημέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα , είναι ότι υπολογίζει κανονικά για αυτό το παιχνίδι και την Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία προστατεύτηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ