ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ώρα... Γαλλίας για την Εθνική Ανδρών

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÉÓËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / ICELAND - GREECE (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÉÓËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / ICELAND - GREECE (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον περίπατο στην πρεμιέρα κόντρα στην Ισλανδία η Ελλάδα μπαίνει στα... βαθιά, αφού για την δεύτερη αγωνιστική του Eurobasket 2017 θα αντιμετωπίσει την - πληγωμένη από την ήττα της στην πρεμιέρα - Γαλλία (16:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η Ισλανδία ήταν ο ιδανικός αντίπαλος για πρεμιέρα Eurobasket. Τώρα ωστόσο αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα για την Εθνική Ανδρών, η οποία σε μερικές ώρες θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (16:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Μία πληγωμένη Γαλλία για την ακρίβεια, η οποία στην πρεμιέρα έπεσε θύμα έκπληξης από την οικοδέσποινα του 1ου ομίλου Φινλανδία του τρομερού Λάουρι Μάρκανεν. Και αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα ξέρει ότι μία ενδεχόμενη νίκη θα έχει διπλό κέρδος, αφού πιθανότατα ένα θετικό αποτέλεσμα θα βγάλει εκτός μάχης την Γαλλία για μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ενώ μετά πρακτικά θα χρειάζεται ακόμα δύο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια - κόντρα σε Σλοβενία, Φινλανδία, Πολωνία - για να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη δυάδα του ομίλου.

Η Εθνική Ανδρών θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση, αφού ο τραυματισμός του Βαγγέλη Μάντζαρη στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ήταν σοβαρός . Δεν είναι σίγουρο ωστόσο αν θα βρει απέναντί της την πλήρη Γαλλία, για την οποία είναι αμφίβολος ο Αντουάν Ντιό (δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα), ενώ είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο - επίσης τραυματίας - Κέβιν Σεραφέν, ο οποίος στην πρεμιέρα αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά κόντρα στους Φινλανδούς.

Όπως και να έχει, με όποια σύνθεση και αν βρει απέναντί της την Γαλλία, η Ελλάδα ξέρει ότι οφείλει να κερδίσει. Η συνέχεια, στο παρκέ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ