ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλασσόπουλος: "Πάθαμε μπλακ άουτ"

Βλασσόπουλος: "Πάθαμε μπλακ άουτ"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος εξήγησε γιατί η Εθνική Εφήβων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Γαλλία, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Ισπανία (3/8, 14:00) για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U18.

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε από την Γαλλία , αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Eurobasket U18 και ο Γιώργος Βλασσόπουλος στάθηκε στα κενά διαστήματα που είχε η "γαλανόλευκη", ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με την Ισπανία (3/8, 14:00) για τις θέσεις 9-16 της διοργάνωσης.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, με χαλαρότητα στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα. Στη συνέχει συγκεντρωθήκαμε, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και έτσι μπορέσαμε να προηγηθούμε τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο και ενώ προηγούμασταν με 70-63 σε εκείνο το σημείο πάθαμε μπλακ-άουτ, με κακές επιλογές στην επίθεση και χαλαρή διάθεση στην άμυνα, δεν κάναμε ούτε τα φάουλ που θα έπρεπε. Σίγουρα είναι μια δυνατή ομάδα η Γαλλία", δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Σε αυτό το Ευρωπαϊκό βλέπουμε μένουν εκτός διάκρισης ομάδες όπως η Ισπανία, η Τουρκία και η Κροατία, κάτι που δείχνει ότι έχουν δυναμώσει και άλλες χώρες στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Ισπανία που είναι και αντίπαλός μας είναι από τις παραδοσιακές ομάδες. Με βάση το ισχύον σύστημα όλα κρίνονται σε ένα αγώνα. Το Μαυροβούνιο που είχε τρεις ήττες, προκρίθηκε στους «8» και η Ισπανία που είχε τρεις νίκες αποκλείστηκε. Σίγουρα το παιχνίδι με την Ισπανία θα είναι πολύ καλό για τα παιδιά σε επίπεδο εμπειρίας, γιατί πέρα από την προσπάθεια για διακρίσεις, αυτό που θέλουμε είναι αυτοί οι αθλητές να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν από αυτά τα παιχνίδια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ