ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλασσόπουλος: "Δεν μας "πήγε" τίποτα με τη Λιθουανία"

Βλασσόπουλος: "Δεν μας "πήγε" τίποτα με τη Λιθουανία"

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον αγώνα στους "16" του EuroBasket U18 με τη Λετονία, στον οποίο η Εθνική Εφήβων θα επιχειρήσει να δείξει ότι η συντριβή από τη Λιθουανία ήταν απλή παρένθεση.

Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Λετονία (2/8, 21:15), ο Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τη σημασία του νοκ άουτ παιχνιδιού στο EuroBasket U18, και όσα προέκυψαν μετά τη συντριβή από τη Λιθουανία .

" Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν αντιδράσαμε καλά στην πίεση των Λιθουανών. Οι διαιτητές άφησαν αρκετά το σκληρό παιχνίδι και προς τις δύο κατευθύνσεις, αλλά και εκεί δεν αντιδράσαμε σωστά. Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, κάναμε αλόγιστα τρίποντα και δεν παίξαμε ομαδικά όπως θα έπρεπε. Αντί να γυρίσουμε την μπάλα, πήγαμε σε βιαστικά σουτ και αυτό μας στοίχισε. Βέβαια και κάποιες φορές που πέρασε η μπάλα μέσα τα σουτ δεν μπήκαν. Γενικότερα δεν μας "πήγε" τίποτα, ενώ από την άλλη οι Λιθουανοί ήταν στην καλύτερή τους μέρα μέχρι τώρα", δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να προσθέσει αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λετονία:

" Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει γρήγορους περιφερειακούς με καλό σουτ και ένα δύο ψηλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Δεν είναι φόβητρο, αλλά όπως όλα τα παιχνίδια, όλοι οι αντίπαλοι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μην ξεχνάμε πως είναι και ένας αγώνας διαφορετικής λογικής και ψυχολογίας, καθώς είναι νοκ άουτ. Είμαστε καλά χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ