ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

VIDEO: Απίστευτη no look ασίστ του Πρίντεζη στον Μήτογλου

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ËÉÈÏÕÁÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / LITHUANIA - GREECE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο πρωταγωνιστής στην ωραιότερη φάση του φιλικού της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο, χάρη στη no look ασίστ που έδωσε στον Ντίνο Μήτογλου (VIDEO).

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος κόντρα στο Μαυροβούνιο, η Εθνική Ανδρών ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο τρίτο δεκάλεπτο. Πέντε λεπτά αρκούσαν προκειμένου να προκύψει η ανατροπή του σκορ και η Ελλάδα να πάρει το προβάδισμα.

Ένα πεντάλεπτο στο οποίο οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου συνδύασαν την ουσία με το θέαμα. Πρώτος διδάξας ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος προσέφερε το highlight της βραδιάς με τη no look ασίστ που έδωσε στον Ντίνο Μήτογλου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν ουκ ολίγες φορές ιδανικά, όντες οι δύο παίκτες ρακέτας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τη φάση της τρίτης περιόδου να είναι "όλα τα λεφτά".

Αν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον διεθνή φόργουορντ να πασάρει με τέτοιο τρόπο από το low post; Όχι! Θυμηθείτε πώς το είχε ξανακάνει πριν από έντεκα περίπου μήνες , σε έναν αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό.

Δείτε τη δημιουργία του απέναντι στο Μαυροβούνιο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ