ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Μας κάνετε υπερήφανους!"

Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Μας κάνετε υπερήφανους!"

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού συγχαίρουν την Εθνική Γυναικών για τη σπουδαία επιτυχία της να προκριθεί στους "8" του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Ενα βήμα από τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της απέχει η Εθνική Γυναικών. Μετά την ιστορική νίκη επί της Ρωσίας στους προκριματικούς αγώνες για την είσοδο στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται πλέον να πετάξει νοκ άουτ και την πανίσχυρη Τουρκία, προκειμένου να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, βλέποντας τη σπουδαία επιτυχία της Εθνικής, εξέφρασαν την περηφάνια που ένιωσαν από την πορεία της ελληνικής ομάδας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

H ανακοίνωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού:

" Μας κάνετε υπερήφανους!

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού συγχαίρει την εθνική γυναικών για την πανάξια πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ 2017, μετά την ιστορική πρώτη νίκη σε επίσημο αγώνα επί της Ρωσίας. Ευχόμαστε με όλη τη δύναμη της καρδιάς μας να συνδυαστεί και με μία ιστορική πρόκριση στην τετράδα απέναντι στην Τουρκία που θα σημάνει και την εξασφάλιση της παρουσίας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στην Ισπανία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ