ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλόπουλος: "Πάμε για μετάλλιο"!

Βασιλόπουλος: "Πάμε για μετάλλιο"!

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε το παν για να σταματήσουν τα επεισόδια στο Περιστερι και αμέσως μετά μίλησε για την Εθνική και έθεσε ως στόχο το μετάλλιο.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ξέρει να βγαίνει μπροστά και να μην κρύβεται. Μπήκε μπροστά για να σταματήσουν τα επεισόδια στο Περιστέρι κι αφού έκανε το καθήκον του, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 της Κίνας . Και ο διεθνής φόργουορντ της Εθνικής δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη.

Σε ερώτηση λοιπόν για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η Εθνική αν είναι πλήρης, ο Βασιλόπουλος απάντησε: " Πάμε για μετάλλιο. Το πιστεύω. Αν έχουμε τον καλό Γιάννη (σ.σ Αντετοκούνμπο). Έχουμε ένα υπερόπλο στην ομάδα, που θα πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει. Είναι πολύ πιο δύσκολο να τον βοηθήσουμε και να του κάνουμε την ζωή καλύτερη, γιατί αν το κάνουμε αυτό θα κάνει κι αυτός την ζωή καλύτερη για εμάς".

Ακολούθως ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε: " Το πιστεύω πάρα πολύ. Πάντα όμως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί. Αν γίνουμε ομάδα και ο ένας βοηθάει τον άλλο πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα μετάλλιο. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο σημείο όπου έχουν καταλάβει όλοι τι μπορούν να κάνουν για να μπορέσει αυτή η χώρα να βγάλει στο γήπεδο αυτά τα στοιχεία της".

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Βασιλόπουλος είχε τονίσει τα εξής: "Χαίρομαι όλη αυτή η προσπάθεια είχε αντίκρυσμα με αυτή την κλήρωση η οποία είναι καλή. Είναι καλό να έχουμε τέτοιο ξεκίνημα. Το μπάσκετ έχει αλλάξει, θέλει προσοχή, αλλά θεωρώ ότι με το ταλέντο που έχουμε και την εμπειρία θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα.

Είμαστε χώρα με τεράστιο ταλέντο και εμπειρίες και διακρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ένα κεφάλαιο. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτά που έχουμε ως προσωπικότητες και να εστιάσουμε στην Εθνική. Αυτό που θέλω εγώ από την πλευρά μου είναι να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να είμαι στην 12αδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ