ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλειάδης: "Η Ε.Ε. πρέπει να προστατεύσει παίκτες, Εθνική και ομάδες"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΣΑΤ / ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βασιλειάδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Βασιλειάδης "τιτίβισε" σχετικά με τη διαμάχη της FIBA με την EuroLeague, καλώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει θέση για να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Λίγες ημέρες πριν από τους πρώτους αγώνες των "παραθύρων" και η διαμάχη της FIBA με την EuroLeague καλά κρατεί, δίχως να υπάρχει φως... στον ορίζοντα. Λίγες ώρες αφότου ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε σχετικά με την παρουσία των διεθνών παικτών του στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών , απέναντι στο Ισραήλ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού επανήλθε για το θέμα της κόντρας που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

" Στο επίσημο γεύμα των Υπουργών Αθλητισμού στις Βρυξέλλες έθεσα ήδη το θέμα της διαμάχης FIBA και EuroLeague. Η Ε.Ε. πρέπει να πάρει θέση και να προστατεύσει τους παίκτες, την Εθνική και τις ομάδες μας", έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος επανειλημμένως έχει ταχθεί υπέρ των εθνικών ομάδων και, φυσικά, της προστασίας των παικτών, οι οποίοι στην προκειμένη περίπτωση έχουν βρεθεί στο... κέντρο της όλης διαδικασίας, δίχως δική τους ευθύνη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ