ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλειάδης: "Είμαστε στην επόμενη φάση"

Βασιλειάδης: "Είμαστε στην επόμενη φάση"
Ο Βασιλειάδης διαμαρτύρεται στον διαιτητή. INTIME SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην εμφάνιση, αλλά και στην πρόκριση της Εθνικής στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Διαβάστε λεπτομέρειες (vid.)...

Ο Κώστας Βασιλειάδης απέναντι στην Κροατία πρόσθεσε ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του, βοηθώντας την ομάδα του Ηλία Ζούρου να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας γκαρντ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας, δήλωσε σχετικά:

" Χωρίς αύριο ήταν το παιχνίδι για όλους τους άλλους εκτός από εμάς, καθώς ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Είμαστε στην επόμενη φάση, έχουμε και μία νίκη. Και για τις δύο ομάδες ήταν τελικός και δεν μπορούσε να τελειώσει στους είκοσι πόντους", ανέφερε ο Βασιλειάδης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Εμείς είμαστε στην επόμενη φάση. Όσον καινούρια ομάδα και αν έχουμε και όποιοι και αν ήτανε εδώ ο στόχος είναι να είναι φτάσουμε στην οκτάδα. Μπορούμε έχουμε ταλέντο και το δείχνουμε κάθε μέρα. Οι Ρώσοι και οι Σλοβένοι είναι πολύ δυνατοί το καλό είναι ότι έχουμε μία νίκη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλα θετικά αποτελέσματα για περάσουμε στους 8. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε στους δώδεκα, αρκεί σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ