ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλακόπουλος για Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο"

Βασιλακόπουλος για Αντετοκούνμπο: "Ελπίζω να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, μιλώντας στη ΕΡΤ, εξέφρασε την ελπίδα του πως ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έκανε δηλώσεις στη ΕΡΤ και εξέφρασε την ελπίδα του πως ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε αρχικά: "Ποιος δεν θέλει να έχει στην Εθνική του ομάδα έναν πολύ μεγάλο αθλητή που σήμερα παίρνει βραβεία και διακρίσεις στο ΝΒΑ; Είναι ένα παιδί που έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα και η Ελλάδα τον βοήθησε πολύ και πολλές πλευρές. Σήμερα βρίσκεται στις ΗΠΑ παίζοντας με ελληνικό διαβατήριο, το ίδιο συνέβη και με τα αδέρφια του".

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Ελπίζω να είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο, όπως και τα αδέρφια του. Είναι μία πολύ καλή οικογένεια που αγαπά την Ελλάδα".

Αναφορικά με το αν η γαλανόλευκη μπορεί να φτάσει σε μία επιτυχία, απάντησε: "Η δυνατότητα υπάρχει, το υλικό υπάρχει. Από εκεί και πέρα, σε αυτές τις συναντήσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να είσαι βέβαιος για τις διακρίσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα, η οποία δεν απαρτίζεται από την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ λόγω της κόντρας που υπάρχει στην Ευρώπη, εξασφάλισε πολύ νωρίς την πρόκριση. Ήταν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο της Κίνας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ