ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσίπρας: "Πάντα πιστή στα μεγάλα ραντεβού η Εθνική"

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Η Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη την Εθνική Ανδρών για την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019.

Η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της "γαλανόλευκης" και σημείωσε την συνέπεια της με τα μεγάλα ραντεβού.

"Η επίσημη αγαπημένη πάντα πιστή στα μεγάλα ραντεβού. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές της Εθνικής μας, για τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας", αναφέρεται σε tweet του Πρωθυπουργού που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής επί της Γεωργίας , με την οποία η "γαλανόλευκη" εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 κι έγινε η πρώτη ομάδα από την ευρωπαϊκή ζώνη που έκλεισε εισιτήριο για την Κίνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ