ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το τελευταίο καλάθι του Σπανούλη

Το τελευταίο καλάθι του Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε σήμερα (17/9) την αποχώρησή του από την Εθνική Ανδρών έπειτα από 145 συμμετοχές και 1.486 πόντους. Δείτε το τελευταίο καλάθι του διεθνή γκαρντ με το εθνόσημο (VIDEO).

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να αποσυρθεί από την Εθνική, αφήνοντας πίσω μια τεράστια κληρονομιά! Ήταν πρωταγωνιστής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της "επίσημης αγαπημένης" ενώ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Ανδρών έπειτα από 145 συμμετοχές και 1.486 πόντους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Λετονίας κι έτσι εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό τουρνουά με φόντο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ ο Σπανούλης "έγραψε" 16 πόντους με 6/7 βολές (86%), 2/3 δίποντα (67%) και 2/4 τρίποντα (50%) σε 30'30", στην τελευταία του παράσταση στα "γαλανόλευκα".

Στα 6'50" για τη λήξη της αναμέτρησης με τους Λετονούς και με τον δείκτη του σκορ στο 67-65, ο διεθνής γκαρντ σηκώθηκε πίσω από τα 6.75 και σκόραρε τους τελευταίους του πόντους με την Εθνική, γράφοντας έτσι τον επίλογο έπειτα από πέντε Ευρωμπάσκετ, δυο Μουντομπάσκετ, δυο Ολυμπιακούς Αγώνες και σπουδαίες διακρίσεις με το εθνόσημο...

Το τελευταίο καλάθι του Σπανούλη με την Εθνική

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ