ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Τελικός" πρόκρισης με Πολωνία για την Εθνική Ανδρών

"Τελικός" πρόκρισης με Πολωνία για την Εθνική Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει σε μερικές ώρες την Πολωνία (6/9, 17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) σε ένα παιχνίδι-τελικό, με βραβείο την πρόκριση στην φάση των "16" του Eurobasket 2017.

Η ώρα του "τελικού" - με και χωρίς εισαγωγικά - έφτασε για την Εθνική Ανδρών. Κόντρα στην Πολωνία η ομάδα του Κώστα Μίσσα θέλει πλέον μόνο τη νίκη για την 5η αγωνιστική του Eurobasket 2017 προκειμένου να προκριθεί στην φάση των 16 του τουρνουά. Η ήττα θα σημαίνει αποκλεισμό και - κακά τα ψέματα - παταγώδη αποτυχία.

Έχοντας γνωρίσει τρεις σερί ήττες - από Γαλλία, Σλοβενία και Φινλανδία - η Ελλάδα δείχνει να μην πατάει καλά στα πόδια της. Μία νίκη επί της Πολωνίας ωστόσο δεν θα σημάνει απλώς την πρόκριση. Είανι πιθανό να σημάνει και την αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας, που έχει ως πρώτο στόχο να προκριθεί στη νοκ-άουτ φάση, όπου όλα είναι πιθανά.

Ο Κώστας Μίσσας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μάικ Τέιλορ και την Πολωνία. Ο αγώνας θεωρείται - και είναι - δύσκολος. Και, πλέον, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη γκέλα. Ή θα κερδίσει η Ελλάδα, ή θα πάει σπίτι της.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ