ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Πορτογαλία

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Πορτογαλία

Την Τετάρτη η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στη Χαλκίδα, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Ενημέρωση της ΕΟΚ για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η Εθνική Γυναικών μοιάζει να έχει ροπή στα... θρίλερ στην προκριματική φάση του EuroBasket 2019. Μετά τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη στην Πορτογαλία (66-60), η Ελλάδα επιβλήθηκε της Μεγάλης Βρετανίας με 61-59 και το Σάββατο ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ από το Ισραήλ με 65-63, σε άλλο ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Την προσεχή Τετάρτη (14/2, ) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στη Χαλκίδα και φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις νίκες επί της συγκεκριμένης αντιπάλου, αποφεύγοντας παράλληλα και τα ανεπιθύμητα χτυποκάρδια. Για όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής, τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται την Τετάρτη στο κλειστό "Τάσος Καμπούρης" και θα κοστίζουν 5 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Η Εθνική Γυναικών θα βρίσκεται από σήμερα στην Χαλκίδα όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (14/2) την Πορτογαλία, για την 4ηαγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2019. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από το ΚΓ «Τάσος Καμπούρης» την ημέρα του αγώνα από τις 12.00 και στοιχίζουν 5 ευρώ".

Photo credits: fiba.basketball/womenseurobasket/qualifiers/2019

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ